måndag 25 november 2013

OREOFUDGE

Dottern har fått oreokex på huvudet. Allt som bakas här hemma tycker hon ska innehålla oreokross. 
Om det är för att det är gott eller bara roligt att banka på kexen med en kavel låter jag vara osagt, men både glass och fudge är otrolig gott
Det var så gott att vi fick stoppa dem i frysen för att inte äta upp dem direkt
De är supergoda frysta oxå 










1 burk sötad kondenserad mjölk
500 g hackad vit choklad
1 pkt grovt hackade Oreos


Klä en form ca 18 x 25 cm med bakplåtspapper.

Förbered ett vattenbad, över det smälter du samman den kondenserade mjölken och den vita chokladen.

När det har smält samman, tar du bort bunken från värmen, och rör ner de grovt hackade oreosarna.

Häll upp i den förberedda formen, och låt stelna i minst 4 timmar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar