måndag 3 december 2012

PEPPARKAKSBISCOTTI

Det lät spännande med en pepparkaksbiscotti när jag satt och läste hembakat.
Det är inte lika spännande nu när jag provat
Det blev en väldigt söt skorpa som smakar lite pepparkaka. Tror nog inte att jag kommer att göra dessa igen



100 g rumsvarmt smör
2 dl socker
3 ägg
7-8 dl vetemjöl
1 påse pepparkakskryddor
1 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver

Rör socker o smör poröst
Tillsätt äggen ett i taget
Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten
Forma degen i 3 längder och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt
Grädda mitt i ugnen i 175 grader ca 15 min
Ta ut plåten och skär längderna på snedden
Stäng av ugnen och låt dina biscotti torka  i eftervärmen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar