Jag tog med dem till jobb och de försvann i ett nafs.
De smakade inte så mycket polkagris i början, men efter ett par dagar så kom den fram.
Jag kunde inte låta bli att slänga i ett par nävar chokladknappar (man kan ha choklad i det mesta) och de blev pricken över i
100 g
flytande smör
2 dl socker
3 ägg
2 tsk bakpulver
7 dl vetemjöl
En nypa salt, om man vill
1 tsk vaniljsocker
2 dl socker
3 ägg
2 tsk bakpulver
7 dl vetemjöl
En nypa salt, om man vill
1 tsk vaniljsocker
1 1/2 dl
polkagrisar (hackade)
Blanda smör, socker och vaniljsocker.
Rör i ett ägg i taget.
Blanda mjöl, bakpulver och salt separat och rör ner tillsammans med de hackade polkagrisarna.
Knåda lätt och forma till fyra längder.
Grädda i 175 grader i 15-20 minuter. Skär genast i två centimetersbitar och ställ i eftervärmen (avstängd ugn) tills de torkat helt (gärna över natten).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar