Jag provade med 1 tsk och tycker nog att lite mer för att få lite bättre sting i
Stinget kommer först i eftersmaken så det var lite roligt att lyssna på de som åt och inte kände någon chillismak.... i början
2 dl brunt farinsocker
1 ägg
1 äggula
0,5 tsk bikarbonat
1 nypa salt
1 tsk vaniljsocker
5 dl mjöl
1-1,5 tsk chillipulver
200 g choklad (knappar eller hackad)
Smält smöret och låt det svalna något
Vispa smör, socker, farinsocker och vaniljsocker pösigt
Tillsätt ägg och äggula och vispa lite till
Blanda de torra ingredienserna i en skål och rör ner det i äggsmeten
Ha i chokladen och arbeta ihop till en jämn deg
Forma degen till kulor och lägg på pappersklädda plåtar
Grädda i 175 grader 15-18 min
Låt dem svalna på plåten
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar