Vi testad 2 varianter. En vanilj och en choklad
Choklad och päron är en löjligt god kombination
Tror jag har fått en ny favoritkaka :)
200 gram margarin
2,5 dl strösocker
1 msk sirap
3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
4½ dl vetemjöl
päronessens efter smak
Blanda samman alla ingredienser i en skål för hand till en slät deg.
Dela degen i tre delar och rulla ut till längder.
Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Tryck lätt på rullarna och pensla med uppvispat ägg.
Grädda 13-15 min i 200 grader.
Låt svalna lite, skär sedan sneda snitt med en vass kniv.
För att få gröna kakor bytte jag bara kakaon mot mjöl och hade i grön färg
För att få gröna kakor bytte jag bara kakaon mot mjöl och hade i grön färg
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar