Brownie
200 g mörk choklad
140 g smör
175 g farinsocker
3 ägg
75 g mjöl
1 tsk vaniljpulver
Cookiedough
88 g smör, rumsvarmt
85 g socker
75 g farinsocker
100 g mjöl
1 msk mjölk
1 tsk vaniljsocker
100 g choklad, knappar eller hackad
Brownie
Sätt ugnen på 175 grader
Smält choklad och smör f
örsiktigt i micron
Tillsätt farinsocker och rör ihop
Tillsätt äggen och blanda väl
Ha till sist i mjöl och vanilj och rör ihop till en smet
Häll smeten i en form och grädda i ca 30 min
Låt kakan svalna
Cookiedough
Rör smör, socker och farinsocker fluffigt
Tillsätt mjöl, mjölk och vanilj
Blanda till sist ner chokladen
Bred ut toppingen på den avsvalnade botten och ställ den i kylen i minst en timme
Ev kan du ringla över lite smält choklad som garnering
Dela kakan i bitar, ät och njut
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar